Руските власти след преговори са върнали в страната 90 руски войници,

...
Руските власти след преговори са върнали в страната 90 руски войници,
Коментари Харесай

Русия и Украйна размениха по 90 пленени войници

Руските управляващи след преговори са върнали в страната 90 съветски бойци, държани в украински плен. В подмяна 90 украински военнопленници са трансферирани в Украйна.

Това оповестява във вторник ТАСС, като цитира съветското военно министерство.

" На 25 юни тази година вследствие на преговорния развой от територията, следена от киевския режим, бяха върнати 90 съветски военни , които бяха в смъртна заплаха в плен, а  в подмяна на 90 военнопленници от Украйна ", споделиха те.

Руското министерство на защитата посочи, че при Обединените арабски емирства са оказали ходатайство от филантропичен темперамент ".

Военните получават здравна и психическа помощ, те ще бъдат изпратени в Москва със самолети на съветските Върховен касационен съд, оповестиха от Министерството на защитата.
 Руски офицер за покорен украинец: Обезглавете го и набийте главата му прът!
Руски офицер за покорен украинец: Обезглавете го и набийте главата му прът!

Нови разкрития за зверствата на Кремъл

" Освободените военнослужещи ще бъдат превозени с военно-транспортни самолети на съветските въздушно-космически сили в Москва за лекуване и рехабилитация в лечебни заведения на съветското министерство на защитата. На всички освободени лица е оказана нужната здравна и психическа помощ ", се споделя в известието.

Украинците оповестиха предходната седмица , транспортно средство, наречено от тях " танк-хамбар " , което демонстрира по какъв начин съветските войски се пробват да се приспособяват към непрекъснатата опасност от офанзиви с дронове.

Превозното средство, направено от танк Т-62, е модифицирано, с цел да има кутия от железна обвивка като екстериор, клетка в задната си част и устройства за противоелектронна война, прикрепени към него, споделиха бойци пред Ройтерс, откакто танкът е бил покорен тази седмица.

Предполага се, че той е бил употребен за превозване на храна, муниции и войски.  

Близо 28 месеца, откогато стартира войната, потреблението на дронове от двете страни стана навсякъде на бойното поле, което затруднява стандартните бойни дейности.
 Русия пратила в пандиза над 200 пленени украински бойци
Русия пратила в пандиза над 200 пленени украински бойци

" За осъществяване на зверства "

В края на май, на 75 украински военнопленници, които се върнаха в родината. По-рано Министерството на защитата на Русия заяви за замяна на пленници по формулата " 75 за 75 ".

Обединените арабски емирства още веднъж бяха медиатор при размяната.

се състоя на 8 февруари, също с посредничеството на ОАЕ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР